Allianz NutriFit dopunsko je osiguranje koje možete ugovoriti uz osiguranja života AllianZ Život i Allianz Prospekt višekratni. Osim što ste i dodatno osigurani, uz Allianz NutriFit dobivate i osobnu nutrigenetsku analizu nakon plaćene prve godišnje premije.

Nutrigenetska DNK analiza jednostavan je i diskretan postupak koji vam nudi osobne preporuke za:   

  • postizanje optimalne tjelesne težine
  • smanjenje rizika za razvoj bolesti modernog doba
  • vitalnost i ljepotu
  • zdrav i mladenački izgled
  • optimizaciju rekreacije

Analizu obavlja Allianzov partner, tvrtka GenePlanet, specijalizirana za genetsko testiranje i analize iz područja humane genetike. Postupak je bez dodatnih troškova za vas, a svi su podaci zajamčeno povjerljivi i sigurni. Na kraju dobivate opsežnu brošuru koja sadržava vaše rezultate nutrigenetske analize s opisima, individualiziranim preporukama i savjetima za zdraviji život.

Prednosti

  1. Dodatna financijska zaštita
    U slučaju smrti zbog nezgode i u slučaju loma kostiju isplaćuje se dodatni iznos, a prednost je i rast osigurateljnog pokrića uz fiksnu godišnju premiju
  2. Zdraviji život - samo vaše smjernice za pravilnu ishranu

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak