Obavijest o novim Općim uvjetima poslovanja po transakcijskim računima i Uvjetima za obavljanje jednokratne platne transakcije od 27.12.2017.

27.10.2017.

Obavještavamo vas da će od 27. prosinca 2017. biti u primjeni novi:

  • Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača
  • Uvjeti za obavljanje jednokratne platne transakcije.

Novi Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača i Uvjeti za obavljanje jednokratne platne transakcije dopunjuju se u odnosu na prethodne s obzirom na način izvršavanja platnih naloga od strane potrošača u korist poslovnih subjekata koji su dali uputu i ovlaštenje Banci da se nalog izvrši u korist njihova drugog računa i/ili s drugim pozivom na broj ili modelom plaćanja.
Dodatno, novi Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača dopunjeni su u odnosu na usklađenje Banke s propisima koji se primjenjuju na Banku i članice grupe kojoj pripada Banka, a koji ne dopuštaju kupnju dionica i/ili drugih vrijednosnica izdanih od Banke i/ili druge članice grupe kojoj pripada Banka iz kredita Banke.
Informacije o navedenim izmjenama dostupne su u poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.

Obavijest o novim Općim uvjetima poslovanja po transakcijskim računima potrošača i Uvjetima za obavljanje jednokratne platne transakcije – primjena od 27.12.2017.
Opći uvjeti poslovanja po transakcijskim računima potrošača – primjena od 27.12.2017.
Uvjeti za obavljanje jednokratne platne transakcije – primjena od 27.12.2017.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.