Plaćanje na rate Zabinim karticama

Svima nam je važno da su oni koje najviše volimo sretni. Sada uživajte u zajedničkim trenutcima, a kasnije plaćajte Zabinim karticama.

Obročno plaćanje do 24 rate

Obročna otplata

Odgodite plaćanja prema dogovorenom broju rata bez kamata, naknada i dodatnih troškova

Pogodnosti i popusti

Svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama nagrađujemo i MultiPlusCard bodovima

Prihvaćenost

Prihvaćaju se na milijunima prodajnih i isplatnih mjesta u cijelom svijetu te na internetu.

Debitna kartica

Sigurna je zamjena za vašu gotovinu. Maestro kartica izdaje se automatski uz kunski tekući račun, a Visa Electron uz devizni tekući račun te devizni i kunski žiroračun. Vlasniku računa i svim njegovim opunomoćenicima omogućuje jednostavan i brz pristup novcu na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te na internetu.

Zašto ju je dobro imati

Kreditna kartica

Tko ima velike želje, a ograničen budžet, koristi se kreditnim karticama. Izvucite maksimalne pogodnosti. Kupljene proizvode ili usluge plaćajte putem otplate revolving kredita ili je upotrebljavajte kao karticu s odgodom plaćanja, bez kamata i naknade.

Možete odabrati da vaša kreditna kartica funkcionira kao kartica s odgodom plaćanja bez kamata i naknade ili kao revolving kartica gdje birate način otplate u postotku ili u ratama.

Birajte između kartica go!card Mastercard ili Visa Gold

Zašto ju je dobro imati

Kreditna kartica

Tko želi sve svoje učinjene troškove plaćati samo jednom mjesečno, na odabrani datum i bez kamata, koristi se karticama s odgodom plaćanja, koje su poznate i kao charge kartice.

Odgodite samo troškove, a ne i svoje želje – odaberite Standardnu, Zlatnu ili Platinum Mastercard karticu i plaćajte na više od 36 milijuna prodajnih mjesta u svijetu i na internetu.

Zašto ju je dobro imati

Zatražite online

Unesite svoje podatke, pripremite dodatna pitanja i ubrzo stiže naš poziv!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak