Novo: otvorite račun mobitelom u 3 laka koraka!

Kunski žiroračun je namijenjen za potrebe tekućeg poslovanja poslovno sposobnih domaćih fizičkih osoba. Prihodi od samostalnog rada se moraju evidentirati putem žiroračuna u skladu s pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.
Izvori prihoda žiroračuna mogu biti: slobodne i stvaralačke djelatnosti, davanje u zakup ili najam nekretnina i pokretnina, honorarni odnosno dopunski rad, rad po ugovoru o djelu te prihodi od imovine i imovinskih prava.
Uz žiroračun se izdaje Visa electron kartica s kojom uvijek možete jednostavno, kvalitetno i sigurno koristiti svoja sredstva.  

Prednosti

  1. Jednostavno i fleksibilno poslovanje
    Visa Electron kartica omogućuje vam jednostavan i brz pristup novcu te pouzdano i jednostavno plaćanje na prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu s oznakom Visa Electron
  2. Sigurno poslovanje uz potpunu kontrolu troškova
    Vašom Visa Electron karticom plaćajte sigurno na prodajnima mjestima uz identifikaciju PIN-om ili potpisom te na internetu uz najviši sigurnosni standard u web trgovinama označenim znakom Verified by Visa s tokenom

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak