Otvorite račun mobitelom u 3 laka koraka!

  

Kunski žiroračun je namijenjen za potrebe tekućeg poslovanja poslovno sposobnih domaćih fizičkih osoba. Prihodi od samostalnog rada se moraju evidentirati putem žiroračuna u skladu s pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.
Izvori prihoda žiroračuna mogu biti: slobodne i stvaralačke djelatnosti, davanje u zakup ili najam nekretnina i pokretnina, honorarni odnosno dopunski rad, rad po ugovoru o djelu te prihodi od imovine i imovinskih prava.
Uz žiroračun se izdaje debitna Visa electron debitna kartica s kojom uvijek možete jednostavno, kvalitetno i sigurno koristiti svoja sredstva.  

Prednosti

  1. Jednostavno i fleksibilno poslovanje
    Visa Electron debitna kartica omogućuje vam jednostavan i brz pristup novcu te pouzdano i jednostavno plaćanje na prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu s oznakom Visa Electron
  2. Sigurno poslovanje uz potpunu kontrolu troškova
    Vašom Visa Electron karticom plaćajte sigurno na prodajnima mjestima uz identifikaciju PIN-om ili potpisom te na internetu uz najviši sigurnosni standard u web trgovinama označenim znakom Verified by Visa s tokenom

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak