Visa Business Electron obrtnička kartica istodobno je identifikacijska kartica Hrvatske obrtničke komore i platežna kartica Banke. Omogućuje plaćanje roba i usluga na milijunima prodajnih mjesta u Hrvatskoj i svijetu, podizanje gotovine te ostvarivanje prava na korištenje raznim modelima pogodnosti koje su za obrtnike pripremili partneri programa.

Kartica je namijenjena i izdaje se svim članovima Hrvatske obrtničke komora, neovisno o tome s kojom bankom surađuju. Obrtnicima koji imaju otvoren transakcijski račun obrta u Zagrebačkoj banci ova kartica se izdaje ovlaštenicima za raspolaganje sredstvima na transakcijskom računu. 

Obrtnicima koji nemaju otvoren transakcijski račun u Banci izdaje se Visa Business Electron Prepaid obrtnička kartica kojom se može koristiti kao identifikacijskom ili se njome, uz samostalne uplate na karticu, može koristiti za plaćanje na prodajnim mjestima, odnosno za isplatu gotovine.

Prednosti

  1. Dostupnost sredstava i jednostavnost korištenja  koristite karticu za plaćanje svakodnevnih poslovnih troškova i imajte pristup gotovini u zemlji i inozemstvu
  2. Transakcije odmah terete račun  imajte uvijek točan pregled transakcija i stanja na računu
  3. Izdaje se bez dodatne naknade
  4. 2 u 1  identifikacijska i platežna kartica
  5. Omogućuje plaćanje na milijunima prodajnih mjesta u svijetu te podizanja gotovine

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Radi pripreme bankara za sastanak u poslovnici molimo unesite OIB.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetnički centar