Obročna otplata - alat za pametnu kupnju

Usluga kupovine na rate omogućuje racionalnije upravljanje kućnim budžetom, stoga se brojni građani koriste njome za zadovoljavanje potrošačkih potreba. Jedna od glavnih karakteristika kartica upravo je obročna otplata koja omogućava odgodu plaćanja prema dogovorenom broju rata u dogovorenom vremenu.

Tu prednost možete iskoristiti plaćanjem karticama Zagrebačke banke. Obročna otplata bez kamata i naknada namijenjena je osnovnim i dodatnim korisnicima Mastercard i Maestro kartica izdanih uz odgovarajuću Lepezu mogućnosti.

Pri kupnji na više od 17.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, ali i na internetu, možete odabrati otplatu do 12 obroka, i to bez kamata, naknada i dodatnih troškova. Na nekim prodajnim mjestima moguće je plaćanje Mastercard karticama i do 24 rate. Tako možete obaviti veće kupnje bez potrebe korištenja potrošačkim kreditom.

Prednosti

  1. Brza i jednostavna realizacija na prodajnom mjestu
  2. Bez kamata, naknada i dodatnih troškova
  3. Pruža financijsku fleksibilnost prilikom kupnje robe veće vrijednosti
  4. Zagrebačka banka daje MultiPlusCard bodove za svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama

Obročna oplata može se realizirati na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Zagrebačka banka, Obročna otplata, Bez kamata / bez naknada. Rate obročne otplate dospijevaju s ostalim troškovima po Mastercard i Visa karticama, a sve rate obročne otplate po Maestro kartici naplaćuju se s kunskog računa.

Pritom uvijek imajte na umu da je najbolji način da u potpunosti iskoristite prednosti svoje kartice prethodno sagledavanje vlastitih financijskih mogućnosti u odnosu na vaše želje i potrebe.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na "Kontaktirajte me", unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak