MultiPlusCard program nagrađivanja

SAKUPLJATE BODOVE I JOŠ VIŠE UŠTEDITE

Svako plaćanje vašom Mastercard ili Maestro karticom nagrađujemo bodovima, kuponima i dodatnim pogodnostima

Ponuda vrijedi NEOGRANIČENO

MultiPlusCard je program nagrađivanja u kojem vas Zagrebačka banka, sa svojim partnerima, nagrađuje za baš svaku kupnju. Postanite član ovog popularnog programa lojalnosti i počnite uživati u njegovim pogodnostima! Članstvo je potpuno besplatno, a dobivate mnogo toga …

Pri svakoj kupnji Maestro i Mastercard karticom u Hrvatskoj, inozemstvu ili putem interneta, jednokratno ili na rate, darujemo bodove koje kasnije možete iskoristiti u obliku nagradnih kupona ili popusta!

Od 1. prosinca 2016. svoje MultiPlusCard nagradne kupone možete iskoristiti u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama koje vam donose vrhunsku kozmetiku, dodatke prehrani, medicinske proizvode i anatomsku obuću te proizvode za njegu i brigu o zdravlju. Nagradne kupone možete iskoristiti pri kupnji bilo kojeg artikla izuzev lijekova uz predočenje MultiPlusCard kartice, a vrijednost kupnje ne može biti manja od iznosa popusta navedenog na nagradnom kuponu. Kupone nije moguće iskoristiti u Farmacia ljekarnama.

Uz to, korisnici MultiPlusCard kartica u svim prodavaonicama Konzuma te u internetskoj trgovini Konzum Klik mogu 1.000 artikala kupiti po sniženim cijenama i do 40%. Asortiman artikala na akciji mijenja se jednom mjesečno.

Kupujete li na prodajnim mjestima naših partnera sakupljate višestruko - dobivate bodove od nas i od partnera!

Kupujte, sakupljajte bodove i štedite! Prijavite se u MultiPlusCard program i iskoristite sve mogućnosti svojih kartica!

Detalje o MultiPlusCard programu pronađite na www.multipluscard.hr ili nazovite besplatni info telefon 0800 0110.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak