Priceless cities

DOISTA UŽIVATI U PUTOVANJIMA - TO JE NEPROCJENJIVO ISKUSTVO

U najljepšim gradovima svijeta čekaju vas najbolja Mastercard iznenađenja

Ponuda vrijedi neograničeno

Program Priceless Cities

Program Priceless Cities namijenjen je hrvatskim Mastercard i Maestro korisnicima koji putuju u inozemstvo. U više od 40 gradova, u New Yorku, Londonu, Parizu, Rimu, Berilnu... čeka vas gotovo 600 posebnih iskustava i ponuda.

Kao korisnik Mastercard ili Maestro kartice trebate se prijaviti na stranicama programa, odabrati grad te ponudu za koju ste zainteresirani aktivirati prema navedenim uputama (putem e-maila, pozivom na broj ili na stranicama ponuđača putem linka).

Ako na www.priceless.com pristupate putem stolnog ili prijenosnog računala te mobilnih uređaja koristeći se hrvatskom IP adresom, automatski će biti prepoznato da dolazite iz Hrvatske.

Program je globalni i dostupan na engleskome jeziku u svim europskim zemljama, a ponude su dostupne svim korisnicima Mastercard kartica, standardne, poslovne i Premium, te korisnicima Maestro kartice. Određene ponude povezuju se s određenim karticama poput ponuda koje se odnose primjerice samo na Premium kartice (Platinum i Zlatnu Mastercard karticu).

Doista uživati u putovanjima - to je neprocjenjivo iskustvo.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na ovaj link, unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!
Ne zaboravite, za svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zaba vas daruje nagradnim MultiPlusCard bodovima
.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak