Priceless cities

DOISTA UŽIVATI U PUTOVANJIMA - NEPROCJENJIVO ISKUSTVO

U najljepšim gradovima svijeta čekaju vas najbolja Mastercard iznenađenja

Ponuda vrijedi neograničeno

Otkrijte uzbudljive sadržaje skrivene tik do vas! Posjetite www.priceless.com i doživite svijet, ali i Hrvatsku na potpuno novi i jedinstveni način. Uživajte u jedinstvenim ponudama i pogodnostima vezanim uz smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima, popustima na ulaznice za muzeje i festivale.

Kao korisnik Mastercard ili Maestro kartice trebate se prijaviti na stranicama programa, odabrati grad te ponudu za koju ste zainteresirani aktivirati prema navedenim uputama (putem e-maila, pozivom na broj ili na stranicama ponuđača putem linka).

Ako na www.priceless.com pristupate putem stolnog ili prijenosnog računala te mobilnih uređaja koristeći se hrvatskom IP adresom, automatski će biti prepoznato da dolazite iz Hrvatske.

Program je globalan i dostupan na engleskome jeziku u svim europskim zemljama, a ponude su dostupne Mastercard korisnicima, standardnim, poslovnim i Premium. Određene ponude vežu se uz određene kartice poput primjerice ponuda koje se odnose samo na Premium kartice (Platinum i Zlatnu Mastercard karticu). Također, neke ponude mogu se odnositi i na Maestro korisnike.

Doista uživati u putovanjima - to je neprocjenjivo iskustvo.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na ovaj link, unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!
Ne zaboravite, za svako plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zaba vas daruje nagradnim MultiPlusCard bodovima
.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak