Virtualna šetnja

kroz poslovnice Zagrebačke banke

Prošećite se poslovnicama u zagrebačkoj Vlaškoj, Poreču i Zlataru i pogledajte što vas očekuje!

Zagrebačka banka primjenjuje novi koncept uređenja svojih poslovnica koje odlikuje otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice te vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone. Najveća je pažnja posvećena potrebama klijenata te je zato i dizajn poslovnica prilagođen boljem korisničkom iskustvu. Pristup klijentu je individualan, a time je i poslovanje brže i učinkovitije.

Novouređne poslovnice karakterizira slobodan wi-fi za klijente, muzika te Digital Signage sustav. Osim svježeg izgleda, Digital Signage klijentima pruža i nove funkcionalnosti. Tako se sada uz pregledniji prikaz brojeva s redomata, emitira i promotivni video sadržaj posebno napravljen za tu platformu te kratke pisane promotivne poruke. Tu su i nezaobilazne informacije o satu i datumu, te temperaturi i vremenu ovisno o lokaciji poslovnice. Potrudili smo se da klijent u poslovnici provede što manje vremena čekajući, a sinergijom Digital Signagea, wi-fi-ja i glazbe to smo vrijeme učinili ugodnijim.

Poslovnice su prilagođene osobama s invaliditetom - postoje ulazne rampa i instalirane su taktilne podne trake za slijepe i slabovidne osobe kao i komunikator za osobe s oštećenjima sluha.

Kako nam je povratna informacija izuzetno važna svi su korisnici prilikom izlaska iz poslovnice pozvani da ispune anketu o zadovoljstvu uslugom. Temeljem nje možemo mijenjati procese i način na koji radimo kako bi naše usluge bile što bolje.

Pozivamo vas da prošetate kroz neke naše novoobnovljene poslovnice - u zagrebačkoj Vlaškoj, Poreču i Zlataru - iz vlastitog doma. Tako možete zaviriti u svaki kutak naših poslovnica prije samog odlaska na lokaciju.

Poslovnica Vlaška preuređena je u lipnju 2018. godine. Odlikuje ju moderan i funkcionalan prostor, a novost je i dio predviđen za izložbe hrvatskih umjetnika. Poslovnica u Vlaškoj ulici 106 otvorena je 1971. godine, a u spomen na zagrebačkog književnika Augusta Šenou dobila je ime Zlatarevo zlato. Među starijim Zagrepčanima kao takva je ostala poznata i danas. Ona je možda i "najzagrebačkija" od svih poslovnica Zagrebačke banke, a s preko 700 četvornih metara jedna je od najvećih.

Poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn i otvorenost, vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone, a tu je i dječji kutak Pčelica. Tik do poslovnice, u posebnom ulazu, nalazi se i 24-satna zona u kojoj se mogu obaviti transakcije u bilo koje doba dana ili noći na dva isplatna i dva uplatno-isplatna bankomata.U lipnju je preuređena i poslovnica u Poreču. I tu poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn, povezanost 24-satne zone i poslovnice, implementirana cijevna pošta te sefovi građana. Prilagođena je građanima s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom.

Prva Zabina poslovnica u Poreču, ujedno i prva u Istri, otvorila je svoja vrata 1969. godine. Smještena je na samoj rivi, u ulici Obala maršala Tita 8b, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu.U srpnju 2018. otvorena je i preuređena poslovnica Zlatar. Nalazi se u Gajevoj ulici 7. U Zlataru je Zagrebačka banka prisutna od 1990. godine. I ova je poslovnica prilagođena građanima s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom.Napomena: Klikom na kvadratić u gornjem desnom uglu možete povećati prikaz.