X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Građani

Print Send
Zašto Lepeza?
Raširite svoju Lepezu mogućnosti
Vaša Lepeza mogućnosti prilagodit će se upravo vašem životnom stilu i navikama. Raširite svoju Lepezu mogućnosti i olakšajte svoje svakodnevno poslovanje s Bankom, uštedite vrijeme i novac i steknite dodatnu sigurnost u domu i na putovanjima.
Odaberite svoj model štednje
Kreirali smo modele oročene štednje koji će vam pomoći da brže i lakše ostvarite svoje snove.
Novac nije bitno samo posjedovati. Nužno je da o njemu brinemo i dobro ga zaštitimo od gubitka vrijednosti. Istražite mogućnosti koje vam nudimo! Štednjom u Zagrebačkoj banci čuvajte i uvećajte vrijednost vaše imovine!
Stambeni krediti
Uključuju i niz dodatnih pogodnosti
Odlučili ste kupiti stan ili kuću? Možda gradite, uređujete ili samo opremate? Stambeno-kreditni program DOM PO MOM Zagrebačke banke odgovor je na vaše potrebe. Uz stambeni kredit uključuje i cijeli niz dodatnih pogodnosti. Pronađite najbolje trgovine i ostvarite popuste.
Krediti za kupnju motornih vozila
Kupite vozilo koje želite uz kredit Zagrebačke banke
Tražite vozilo koje bi ispunilo vaše želje i očekivanja? Ovdje smo kako bismo vam pomogli pri izboru kredita koji vam za to najviše odgovara.

 

 

ABOUT SSL CERTIFICATES