Štednja

Print Send

Novosti u ponudi štednje Zagrebačke banke


Obavještavamo klijente da Banka od 15. svibnja 2013. ugovara štednju isključivo s fiksnom kamatnom stopom, za sve valute i za sve modele štednje.
Stoga će se kod postojećih ugovora o štednji s promjenjivom kamatnom stopom istekom ugovorenog roka oročavanja, od 15. svibnja 2013. nadalje, nepodignuti oročeni štedni ulozi obnavljati uz obračun fiksne kamatne stope važeće na dan obnove ugovora.
Visinu fiksne kamatne stope za svaki model štednje klijenti mogu pronaći na web-stranicama Banke, ili zatražiti informaciju u poslovnicama. 
 


Odaberite svoj model štednje

Obvezan OIB

Želite li bezbrižno kročiti u vedrije sutra, odaberite svoj model štednje već danas! Odvajajući na stranu već i male iznose, novac koji ste oročili danas sigurno će vam se vratiti u budućnosti, i to uvećan.
Sanjate o sretnoj budućnosti? Uvijek želite više?

Samo za vas kreirali smo modele oročene štednje koji će vam pomoći da brže i lakše ostvarite svoje snove.

DUO PROTEKT
FAVORIT ŠTEDNJA
FAVORIT RENTNA ŠTEDNJA
DIZAJN ŠTEDNJA
KLASIČNA ŠTEDNJA
OTVORENA ŠTEDNJA
RENTNA ŠTEDNJA
DJEČJA ŠTEDNJA PČELICA

Kao posebnu pogodnost kod većih oročenih iznosa nudimo vam mogućnost dogovaranja kamatne stope.
Oročenu štednju možete iskoristiti i kao zalog za podizanje kredita.

Kod Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka - depoziti građana osigurani su do uključivo 100.000 eura u kunskoj protuvrijednosti

FAVORIT, FAVORIT RENTNU i DIZAJN ŠTEDNJU te Klasični, Rentni i Otvoreni model štednje, osim u poslovnicama Zagrebačke banke, možete ugovoriti i putem internetskog bankarstva e-zabe za građane.

Letak Kamatne stope na oročenu štednju

Na vaš zahtjev Banka će izraditi nacrt ugovora o oročenoj štednji bez naknade.