X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Karijere

Print Send
Tko smo i kakvi smo
Dobro došli na web-stranice Zagrebačke banke, prozor kroz koji možete bolje upoznati vodeću banku koja zapošljava izvrsne ljude i bankare. Već treću godinu za redom dodijeljen nam je međunarodni certifikat Top Employers Europe za izvrsnost upravljanja zaposlenicima, te smo prva i jedina kompanija u Hrvatskoj  nositelj tog certifikata.
Međunarodni programi školovanja i studentska natjecanja
Grupa UniCredit putem Sveučilišne zaklade dodjeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima, a Zagrebačka banka sponzorira studentska natjecanja za kreativna rješenja iz stanogradnje i mobilnog bankarstva.
Moći i htjeti
Strast da iz dana u dan učimo iz poslovanja, od kolega, konkurenata, od najboljih u svijetu kako bismo sutra bili bolji, postala je dijelom života u Zagrebačkoj banci jačajući kvalitetu naših ljudi. Tu kvalitetu pratimo i gradimo iznutra potičući stručno napredovanje i mobilnost u Grupi UniCredit.

 

 

ABOUT SSL CERTIFICATES