X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Pridružite nam se

Print Send

Pošaljite nam svoj životopis

Selekcijski postupak u Zagrebačkoj banci standardiziran je, transparentan i pravedan. Svaki kandidat mora proći selekcijski proces, a ulazni kriteriji jasno su definirani u skladu s našim korporativnim vrijednostima.
 

Prvi je korak u selekcijskom postupku slanje životopisa i popunjenoga prijavnog upitnika kao otvorene molbe ili prijave na konkretan objavljeni natječaj. Vaša zamolba i životopis mnogo će nam reći o vama i bit će polazište za sljedeći korak prema zapošljavanju u Zagrebačkoj banci.
 

Kandidati koji uspješno prođu sve faze odabira i za koje postoje trenutačno otvorena odgovarajuća radna mjesta – postaju dijelom tima Zagrebačke banke ili se pridružuju bazi kandidata visoke kvalitete s potencijalom zapošljavanja u Zagrebačkoj banci .
Ako ste se prepoznali kao naš budući/buduća zaposlenik/ca, molimo vas da svoj životopis zajedno s popunjenim prijavnim upitnikom pošaljite na našu e-mail adresu posao@unicreditgroup.zaba.hr, a u polje predmet/subject upišete svoje ime i prezime.

Stoga ne čekajte otvaranje natječaja. Prijavite se odmah!


 

 

 


ABOUT SSL CERTIFICATES