X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Visa obrtnička kartica

Print Send

Visa Obrtnička kartica - praktično rješenje za poslovanje svakog obrtnika

Poslovnom suradnjom Zagrebačke banke i Hrvatske obrtničke komore, u sklopu programa obrtnik&partner, unapređuje se postojeća Obrtnička kartica. Nova Visa Obrtnička kartica objedinjuje ulogu identifikacijske kartice Hrvatske obrtničke komore i platežne kartice Banke. Kartica omogućuje plaćanje roba i usluga na milijunima prodajnih mjesta u Hrvatskoj i svijetu, podizanja gotovine te ostvarivanja prava na korištenje raznih modela pogodnosti koje su za obrtnike pripremili partneri programa. 

Visa Obrtnička kartica namijenjena je svim članovima Hrvatske obrtničke komore, bez obzira s kojom poslovnom bankom surađuju, a izdaje je Zagrebačka banka.

Obrtnicima koji imaju otvoren transakcijski račun obrta u Zagrebačkoj banci Visa Business Electron obrtnička kartica zamjenjuje postojeću Visa Business Electron karticu transakcijskog računa te su uvjeti korištenja, limiti za plaćanja i podizanja gotovine, istovjetni.

Obrtnicima koji nemaju otvoren transakcijski račun u Zagrebačkoj banci izdaje se Visa Business Electron Prepaid obrtnička kartica koja se može koristiti kao identifikacijska ili se, uz samostalne uplate na karticu, koristi za plaćanje na prodajnim mjestima odnosno isplatu gotovine. Kako bi obrtnik počeo koristiti platežne mogućnosti kartice, potrebno je u najbližem Poduzetničkom centru Zagrebačke banke aktivirati Visa Business Electron Prepaid obrtničku karticu. Savjetujemo, prije osobnog dolaska provjeriti koja je dokumentacija potrebna za aktivaciju kartice.

Prepaid kartica za poslovne korisnike jedinstven je i inovativan proizvod na hrvatskom tržištu. Visa Business Electron Prepaid obrtnička kartica može se koristiti na prodajnim mjestima i bankomatima u zemlji i inozemstvu do iznosa prethodno uplaćenog na karticu. Kartica se nadoplaćuje jednostavno i brzo prijenosom sredstava s bilo kojeg računa odnosno uplatom u gotovini u poslovnicama banaka, financijskih institucija i na depozitnim bankomatima Zagrebačke banke.

Nova Visa Obrtnička kartica Zagrebačke banke izdaje se obrtnicima bez dodatne naknade.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 0800 00 24 ili se obratite svojem poduzetničkom bankaru.

Visa. Sve što vam treba

 

Visa obrtnička kartica Zagrebačke banke

 


 

 

 


ABOUT SSL CERTIFICATES