X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Potrošačke pogodnosti

Print Send

Potrošački kredit po MasterCard kartici

Postoje želje i planovi koji ne mogu čekati.  Ispunite ih sada, a platite kasnije.
Sa svojom Standardnom, Zlatnom i Platinum MasterCard karticom možete dobiti potrošački kredit do 36 rata na oko 1.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. 

        Potrošački krediti:
  • brzi i jednostavni, bez jamaca i sudužnika,
  • nema dodatnih troškova za usluge javnih bilježnika i sudskih pristojbi,
  • nema instrumenata osiguranja poput depozita, mjenica, založnog prava i sl.
  • možete koristiti i niži iznos kredita uz dulji rok otplate.


Kako realizirati kredit?
 

Potrošački kredit po MasterCard kartici do 36 rata možete realizirati na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku “Zagrebačka banka, MasterCard, POTROŠAČKI KREDIT DO 36 MJESECI“. Prije sklapanja ugovora, djelatnik prodajnog mjesta uručit će vam Obrazac o informacijama prije sklapanja Ugovora o kreditu s reprezentativnim iznosom. Želite li informaciju za točan iznos kredita i željeni broj rata, Obrazac o informacijama prije sklapanja Ugovora o kreditu s točnim iznosom lako ćete dobiti u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke. Nakon što odaberete robu ili uslugu te odredite broj rata, prodajno mjesto popunjava, a vi potpisujete, Ugovor o potrošačkom kreditu i Izjavu o suglasnosti o davanju osobnih podataka. Prodajno mjesto telefonski od Zagrebačke banke dobiva odobrenje za kredit.

Kako bi se odobrio potrošački kredit po MasterCard kartici, iznosi kredita i rate moraju biti unutar limita potrošnje. Za odobrenje kredita, korisnik kartice treba predočiti djelatniku prodajnog mjesta osobni dokument i OIB

Način otplate
Naplata dospjelih rata vezana je uz datum terećenja ostalih troškova po Individualnoj MasterCard kartici. Iznos dospjele rate evidentira se na Obavijesti o učinjenim troškovima, stoga je lako i jednostavno pratiti otplatu potrošačkog kredita.

Iznos kredita: od 1.000 do 60.000 kuna
Broj rata: od 2 do 36
Kamatna stopa: 9,70% godišnja, fiksna.

Informativni izračun
Kreditni uvjeti

Odustajanje od kredita
Sukladno čl. 14 Zakona o potrošačkom kreditu te čl. 4 Ugovora o potrošačkom kreditu, u roku od 14 dana od dana sklapanja Ugovora imate pravo odustati od kredita, bez navođenja razloga. U tom slučaju, trebate se obratiti prodajnom mjestu i popuniti Izjavu o odustanku od Ugovora o potrošačkom kreditu. Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na besplatni broj telefona 0800 0024 ili dođite u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke.

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
Za sve ostalo tu je MasterCard.


 

 

 


ABOUT SSL CERTIFICATES