Standardna MasterCard

Print Send

Individualna Standardna MasterCard kartica - kreirana prema vašim potrebama!

Individualna Standardna MasterCard kartica Zagrebačke banke prva je bankovna kartica izdana u Hrvatskoj. Od trenutka njezina predstavljanja u ponudi Banke stalno se dodatno unapređuje i prilagođava potrebama korisnika.

Kartica omogućuje plaćanje različitih vrsta roba i usluga na više od 80.000 prodajnih mjesta u zemlji i gotovo 32 milijuna prodajnih mjesta u svijetu te podizanje gotovine na gotovo 7.000 bankomata i isplatnih mjesta u Hrvatskoj, i na više od 2 milijuna bankomata i isplatnih mjesta u inozemstvu.

Korisnicima kartice na raspolaganju su različite mogućnosti kreditiranja. Kartica omogućuje realizaciju potrošačkih kredita do 36 rata, na posebno označenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj. Također, u poslovnicama Zagrebačke banke moguće je realizirati gotovinske kredite do 24 rate, a na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i obročno plaćanje bez kamata i naknada.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na besplatni broj 0800 0024 ili dođite u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke.
Uključite svoju MasteCard karticu u MultiPlusCard program nagrađivanja (članstvo u programu nagrađivanja je besplatno).

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo, tu je MasterCard.

Uvjeti i naknade:
Opći uvjeti i naknade
Kreditni uvjeti 

Preuzmite dokumente za izdavanje kartice:
Pristupnica za kartične proizvode
Podaci o klijentu
Potvrda poslodavca
Dnevni limiti
Online prijavnica za MultiPlusCard program nagrađivanja

Pogledajte emisiju Zaba 90'

 MasterCard obročno plaćanje
Individualna MasterCard kartica -  Zagrebačka banka