X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Standardna MasterCard

Print Send

Individualna Standardna MasterCard kartica - kreirana prema vašim potrebama!

Individualna Standardna MasterCard kartica Zagrebačke banke prva je bankovna kartica izdana u Hrvatskoj. Od trenutka njezina predstavljanja u ponudi Banke stalno se dodatno unapređuje i prilagođava potrebama korisnika.

Kartica omogućuje plaćanje različitih vrsta roba i usluga na više 36 milijuna prodajnih mjesta u svijetu te podizanje gotovine na više od 2 milijuna bankomata i isplatnih mjesta u inozemstvu.

Korisnicima kartice na raspolaganju su različite mogućnosti kreditiranja. Kartica omogućuje realizaciju potrošačkih kredita do 36 rata, na posebno označenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj. Također, u poslovnicama Zagrebačke banke moguće je realizirati gotovinske nenamjenske mikro kredite do 24 rate, a na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i obročno plaćanje bez kamata i naknada.

Korisnicima kartice na raspolaganju su različite mogućnosti kreditiranja. U poslovnicama Zagrebačke banke moguće je realizirati  do 24 rate, a na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i obročno plaćanje bez kamata i naknada.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na besplatni broj 0800 0024 ili dođite u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke.
Uključite svoju MasterCard karticu u MultiPlusCard program nagrađivanja (članstvo u programu nagrađivanja je besplatno).

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo, tu je MasterCard.

Uvjeti i naknade:
Opći uvjeti i naknade
Kreditni uvjeti 


Preuzmite dokumente za izdavanje kartice:
Pristupnica za kartične proizvode
Podaci o klijentu
Potvrda poslodavca
Dnevni limiti
Online prijavnica za MultiPlusCard program nagrađivanja

Pogledajte emisiju Zaba 90'
MasterCard obročno plaćanje

Individualna MasterCard kartica -  Zagrebačka banka


 


 

 

 


ABOUT SSL CERTIFICATES