X

Stranice zaba.hr koriste ili mogu koristiti kolačiće (cookies). Nastavak upotrebe ovih stranica podrazumijeva vaš pristanak na pohranu i pristup kolačićima.

Više o kolačićima i mogućnostima vlastitih postavki povezanih s njima potražite u našoj Izjavi o privatnosti.

Ugovorite sastanak >

Aktualno

Print Send

11.07.2005 Otvorena četvrta poslovnica Zagrebačke banke u Osijeku

11. srpanj, 2005.

Otvorena četvrta poslovnica Zagrebačke banke u Osijeku

Novom poslovnicom Zagrebačka banka pruža usluge servisnog i osobnog bankarstva Prigodom otvorenja uručene 2 donacije

Centru za odgoj i obrazovanje rehabilitaciju Ivan Štark Laboratoriju KB Osijek

U cilju jačanja i unapređenja poslovanja na području Osječko baranjske županije, Zagrebačka banka danas je svečano otvorila vrata nove, četvrte poslovnice u Osijeku. Riječ je o trećoj velikoj investiciji Zagrebačke banke u Osijeku, nakon preuređenja postojećih poslovnica u Strossmayerovoj ulici i na Šetalištu kardinala Franje Šepera u samo godinu dana. Novu poslovnicu otvorio je g. Tomica Pustišek, član Uprave Zagrebačke banke, a njezino otvaranje pozdravio je i župan Osječko baranjske županije g. Krešimir Bubalo te član Gradskog poglavarstva grada Osijeka g. Davor Lamza. Na više od 270 m2 prostora, nova poslovnica pruža usluge servisnog i osobnog bankarstva što podrazumijeva pružanje i složenijih financijsko-savjetodavnih usluga Banke i Grupe, koje zahtijevaju osobni kontakt i diskreciju.
Njegujući tradiciju doniranja na slavonskom području, ovom prigodom Zagrebačka banka dodijelila je, u ukupnom iznosu od 25.000 kuna, donacije Centru za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” za potporu u radu s djecom s poteškoćama u razvoju te za potporu u opremanju Laboratorija za umjetnu oplodnju Kliničke bolnice u Osijeku.

Od svakog ponedjeljka do petka, poslovnica će raditi s klijentima od ponedjeljka do petka od 9,00 do 21,00 sat, a subotom od 9,00 do 14,30 sati. Za sve informacije o poslovanju nove poslovnice građani mogu kontaktirati broj telefona: 031/271 169.

Na području Slavonije danas sa Zagrebačkom bankom posluje više od 160 000 građana koji su joj do sada povjerili više od 1,7 milijarde kuna depozita, a kojima je plasirano oko 1,6 milijardi kuna kredita. U Osijeku posluje s gotovo 50 000 klijenata i s više od 1250 različitih poduzeća i obrtnika.

Uz četiri poslovnice, građani na području Osijeka mogu 24 sata dnevno koristiti i 6 bankomata Zagrebačke banke od čega su 2 depozitna, s mogućnošću uplata na račune klijenata. Ujedno Banka u pogledu obavljanja bezgotovinskih transakcija i provjera po stanju na računima, neovisno o radu poslovnica pruža i druge direktne usluge od kojih je napopularnije internet bankarstvo – e-zaba.


 

 

 


ABOUT SSL CERTIFICATES