75. Dubrovačke ljetne igre

S međunarodno priznatim umjetnicima, orkestrima, plesnim skupinama i kazališnim ansamblima koji nastupaju na povijesnim trgovima, u palačama, crkvama, tvrđavama, vrtovima i otvorenim urbanim prostorima diljem slikovitog renesansno-baroknog grada, Dubrovačke ljetne igre najveći su hrvatski umjetnički festival.

Atraktivne programe kazališta, baleta, opere, klasične glazbe, jazza, likovne umjetnosti, filma te folklorne programe umjetnika poput Sonye Yoncheve, Josepha Calleje i Renauda Capuçona u okviru najnovijeg izdanja toga živahnog ljetnog događaja ne smijete propustiti.

Iskoristite svoju Zaba Mastercard karticu i uživajte uz 10 % popusta na ulaznice za 75. Dubrovačke ljetne igre.

Ponuda vrijedi do 25. kolovoza 2024.

Uloga je Banke ograničena na prosljeđivanje informacije o pogodnostima. Banka ne odgovara za točnost ili potpunost informacija o pogodnostima niti za mogućnost njihovog korištenja, kao niti za promjene uvjeta pogodnosti od strane organizatora pogodnosti ili bilo koje treće strane.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.