Kartice prihvaćene na najvećem broju prodajnih mjesta

Odabrati karticu koja će odgovarati upravo vašim potrebama nije jednostavno. Trebate dobro razmotriti sve karakteristike kartice prije konačne odluke, a jedna od njih je svakako prihvaćenost u svijetu. Zato su odličan izbor Mastercard i Visa kartice s više od 36 milijuna prihvatnih mjesta širom svijeta te mogućnosti podizanja gotovine na više od 2 milijuna bankomata i isplatnih mjesta u inozemstvu. Uz to, njima možete plaćati i na internetu. Te su kartice prihvaćene kod najviše trgovaca i na najvećem broju lokacija.

Zbog globalne prihvaćenosti Mastercard i Visa kartica one vam mogu biti najkorisnije suputnice na putovanjima, ali i u obavljanju svakodnevnih stvari poput kupovine. Uz to, tražite li ideju za ručak ili večernji izlazak, želite pronaći smještaj ili putujete, te vam kartice donose i brojne specijalne pogodnosti.

Posjedovanjem kartice vaša se platežna moć pojačava i kada ju imate sa sobom neplanirane kupovine više nisu nemoguća misija.

Nije naodmet spomenuti da ako izgubite ili vam netko ukrade karticu možete ju otkazati. Odmah prijavite gubitak i zaštićeni ste od njene neovlaštene upotrebe.

Želite li i vi postati korisnik kartica Zagrebačke banke kliknite na "Kontaktirajte me", unesite podatke u obrazac te ugovorite sastanak u najbližoj poslovnici. Mi ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku!

Sa Zaba karticama mogu!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetnički centar