m-zaba i e-zaba za građane i poslovne subjekte: informacija o minimalnim verzijama operativnih sustava i preglednika od 21. rujna

07.09.2018.

Podsjećamo da su 21. rujna promijenjene tehnološke pretpostavke za korištenje m-zabe i e-zabe za građane i poslovne subjekte.

m-zaba za građane i poslovne subjekte

m-zabom se možete koristiti ako ste preuzeli verzije operativnih sustava iOS 9.0,  Android 4.4, Windows Phone 8.1 ili više.

Molimo provjerite u postavkama svojeg mobilnog uređaja imate li minimalnu verziju potrebnu za rad m-zabe te po potrebi pokrenite ažuriranje.*

Ako vaš mobitel ne dopušta ažuriranje operativnog sustava na minimalnu verziju, trebat ćete noviji mobilni uređaj kako biste se mogli koristiti m-zabom. Provjerite posebnu ponudu mobilnih uređaja za fizičke osobe - popust od 10 % na plaćanje Mastercard i Maestro karticama!

Napomena: iste tehnološke postavke vrijede i za korištenje m-tokena i m-tokenaPS.

*Upute - m-zaba za građane:

Upute - m-zaba za poslovne subjekte:

e-zaba za građane i poslovne subjekte

Pristup e-zabi moguć je uz minimalne verzije preglednika MS Internet Explorer 11, Google Chrome 30, Mozilla FireFox 47 i MS Edge 12.

Ako je verzija preglednika na vašem računalu niža od minimalno podržane, molimo nadogradite ga kako biste se mogli nesmetano koristiti e-zabom.

Korisnike e-zaba poslovnog bankarstva s USB Keyem Secure Browser molimo da ažuriraju verziju programske podrške na USB Keyu Secure Browser. 

Za dodatne informacije i pomoć slobodno nam se obratite!

Građani:

Poslovni subjekti: