Novo u m-zabi! Provjera kreditne mogućnosti, slanje novca u inozemstvo, preuzimanje rednog broja u poslovnici i prijava u m-token biometrijom!

27.05.2024.

Nove funkcionalnosti u m-zabi

Provjerite u samo nekoliko koraka svoje kreditne mogućnosti!

U m-zabi lako možete dobiti informativni izračun iznosa svojega gotovinskog ili stambenog kredita! Odaberite Proizvodi>Moje kreditne mogućnosti i uvjerite se sami kako brzo možete dobiti izračun. Saznajte više

Šaljite novac u inozemstvo

Odaberite Plaćanja, zatim Plaćanje u inozemstvo. Moguće je kreiranje i provedba naloga i s vlasničkog i s opunomoćeničkog računa. Dnevni limit jest 10.000 EUR ili protuvrijednost u drugoj valuti preračunatoj po srednjem tečaju.

Čekanje je praktičnije uz m-redomat !

Izaberite željenu poslovnicu te uslugu zbog koje ju posjećujete i dobit ćete svoj redni broj za red u poslovnici u stvarnom vremenu. Možete pratiti status svojeg broja i na vrijeme doći ili vratiti se u poslovnicu. Ulaz u m-redomat na početnoj je stranici m-zabe. Saznajte više

Još lakši pristup m-tokenu

Prijavite se u m-token otiskom prsta ili skenom lica, ovisno o operativnom sustavu vašeg mobitela. Kao i inače, primjenjujemo najviše sigurnosne standarde kako bismo vam omogućili potpunu sigurnost i jednostavnost rada s aplikacijom.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.