CineStar filmske vikend pogodnosti

Preuzmite svoju gratis ulaznicu, kokice i piće uz Zaba Mastercard

Ponuda vrijedi Svaki treći vikend u mjesecu do kraja godine

Svakog trećeg vikenda u mjesecu plaćajte svoje CineStar ulaznice Zaba Mastercard® kreditnim karticama i ostvarite super pogodnosti.

Od petka do nedjelje kupujte svoje CineStar ulaznice online i na blagajni preuzmite svoju gratis ulaznicu, kokice i piće. Gratis kartu možete iskoristiti za sljedeći dolazak na bilo koji 2D film za vrijeme trajanja akcije.

Svoju gratis kartu dobiti ćete u obliku kupona na ostavljenu mail adresu, najkasnije tjedan dana od kupnje karata.

Uz to prilikom online kupovine dobiti ćete i kod koji se na prodajnom mjestu može zamijeniti za Mastercard meni velike kokice i piće po izboru.

Uživajte u omiljenim filmovima na velikom platnu uz odlične pogodnosti koje vam donosi vaša Zaba Mastercard® kreditna kartica.

Akcija vrijedi isključivo za kupnju ulaznica putem web stranice i plaćanjem Zaba Mastercard karticama. Kupon za besplatnu kino ulaznicu vrijedi isključivo za 2D film. VIP sjedala, Love box, eXtreme, 3D, lože i svi ostali dodatci naplaćuju se prema regularnom cjeniku, odnosno posjetitelji će ih moći nadoplatiti.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.