Vikend pogodnosti na eKupi

Super pogodnosti na eKupi uz Zaba Mastercard kartice

Ponuda vrijedi Svaki treći vikend u mjesecu do kraja godine

Kartične pogodnosti

Pronađite baš sve na jednom mjestu iz udobnosti svoga doma uz vikend pogodnosti na eKupi. Svoje online narudžbe plaćajte Zaba Mastercard® kreditnom karticom i ostvarite popust na odabranu ponudu.

Svaki treći vikend u mjesecu birajte iz odabranog asortimana kućanskih aparata, pametnih mobitela, laptopa i još mnogih drugih proizvoda. Ono najbolje, plaćati možete i do 24 rate bez kamata i naknada, a za narudžbe iznad 99€ (745,92 kn) dostava na kućnu adresu je besplatna.

Požurite na eKupi i birajte sve što vam treba na jednom mjestu uz pogodnosti koje vam donosi vaša Zaba Mastercard® kreditna kartica.


Uloga je Banke ograničena na prosljeđivanje informacije o pogodnostima. Banka ne odgovara za točnost ili potpunost informacija o pogodnostima niti za mogućnost njihovog korištenja, kao niti za promjene uvjeta pogodnosti od strane organizatora pogodnosti ili bilo koje treće strane.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.