MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti

SAKUPLJATE NAGRADNE BODOVE, BONUS EURE I JOŠ VIŠE UŠTEDITE

Svako plaćanje vašom Mastercard ili debitnom karticom tekućeg računa u eurima nagrađujemo nagradnim bodovima, u obliku BONUS eura i dodatnim pogodnostima

Ponuda vrijedi NEOGRANIČENO

MultiPlusCard je program nagrađivanja u kojem vas Zagrebačka banka, sa svojim partnerima, nagrađuje za baš svaku kupnju. Postanite član ovog popularnog programa lojalnosti i počnite uživati u njegovim pogodnostima! Članstvo je potpuno besplatno, a dobivate mnogo toga…

Pri svakoj kupnji debitnom karticom tekućeg računa u eurima i Mastercard karticom u Hrvatskoj, inozemstvu ili putem interneta, jednokratno ili na rate, darujemo nagradne bodove koje kasnije možete iskoristiti u obliku BONUS eura kao popust pri vašoj sljedećoj kupnji! Skupljate nagradne bodove i BONUS eure i za korištenje debitnih kartica vaših opunomoćenika po tekućem računu u eurima i dodatnih Mastercard kartica.

Kupujete li na prodajnim mjestima naših partnera sakupljate višestruko - dobivate bodove od nas i od partnera!

Kupujte, sakupljajte bodove, BONUS eure i štedite! Prijavite se u MultiPlusCard program i iskoristite sve mogućnosti svojih kartica!

Detalje o MultiPlusCard programu pronađite na www.multipluscard.hr ili nazovite info telefon 072 000 110.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.