MultiPlusCard program nagrađivanja

SAKUPLJATE BODOVE I JOŠ VIŠE UŠTEDITE

MPC program lojalnosti - svako plaćanje vašom Mastercard ili Maestro karticom nagrađujemo bodovima, kuponima i dodatnim pogodnostima

Ponuda vrijedi NEOGRANIČENO

MultiPlusCard je program nagrađivanja u kojem vas Zagrebačka banka, sa svojim partnerima, nagrađuje za baš svaku kupnju. Postanite član ovog popularnog programa lojalnosti i počnite uživati u njegovim pogodnostima! Članstvo je potpuno besplatno, a dobivate mnogo toga…

Pri svakoj kupnji Maestro i Mastercard karticom u Hrvatskoj, inozemstvu ili putem interneta, jednokratno ili na rate, darujemo bodove koje kasnije možete iskoristiti u obliku nagradnih kupona ili popusta! Darujemo bodove i za korištenje Maestro kartica vaših opunomoćenika i dodatnih Mastercard kartica.

Kupujete li na prodajnim mjestima naših partnera sakupljate višestruko - dobivate bodove od nas i od partnera!

Zagrebačka banka daruje i dodatnim bodovima za plaćanje individualnim Mastercard karticama u protuvrijednosti 4 % rezerviranog i plaćenog smještaja ako putem Zabinih stranica uđete na Booking.com.

Kupujte, sakupljajte bodove i štedite! Prijavite se u MultiPlusCard program i iskoristite sve mogućnosti svojih kartica!

Detalje o MultiPlusCard programu pronađite na www.multipluscard.hr ili nazovite info telefon 072 000 110.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak