MultiPlusCard program nagrađivanja

SAKUPLJATE BODOVE I JOŠ VIŠE UŠTEDITE

Svako plaćanje vašom Mastercard ili Maestro karticom nagrađujemo bodovima, kuponima i dodatnim pogodnostima

Ponuda vrijedi NEOGRANIČENO

MultiPlusCard je program nagrađivanja u kojem vas Zagrebačka banka, sa svojim partnerima, nagrađuje za baš svaku kupnju. Postanite član ovog popularnog programa lojalnosti i počnite uživati u njegovim pogodnostima! Članstvo je potpuno besplatno, a dobivate mnogo toga…

Pri svakoj kupnji Maestro i Mastercard karticom u Hrvatskoj, inozemstvu ili putem interneta, jednokratno ili na rate, darujemo bodove koje kasnije možete iskoristiti u obliku nagradnih kupona ili popusta!

Kupujete li na prodajnim mjestima naših partnera sakupljate višestruko - dobivate bodove od nas i od partnera!

Zagrebačka banka daruje i dodatnim bodovima za plaćanje individualnim Mastercard karticama u protuvrijednosti 4 % rezerviranog i plaćenog smještaja ako putem Zabinih stranica uđete na Booking.com.

NOVO! Uz Zagrebačku banku od sada gledajte Ligu prvaka i navijate uz originalne rekvizite: zamijenite MultiPlusCard bodove za nagradni kupon Champion Rewards i pretvorite ga u popust u internetskoj trgovini UEFA-e.

Kupujte, sakupljajte bodove i štedite! Prijavite se u MultiPlusCard program i iskoristite sve mogućnosti svojih kartica!

Detalje o MultiPlusCard programu pronađite na www.multipluscard.hr ili nazovite info telefon 072 000 110.

Molimo Vas za sljedeće podatke

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak