Važno mi je da se ne bavim bankom, nego ona sa mnom.

Rješenje za poduzetnike

Potražite Zabina rješenja za poduzetnike uz ponudu kreiranu samo za vas!

Dobro je biti u Zabi. Ovdje uvijek imam:

  • svog poduzetničkog bankara - stručnu osobu koja brine o mojim financijama
  • ponude po mjeri - savjete i fleksibilne ponude prilagođene potrebama mog poslovanja
  • dostupnost - bankar može doći meni, a tu je i najšira mreža poduzetničkih centara.

RAČUN I PLATNO PROMETNE TRANSAKCIJE
Multivalutni račun omogućuje korištenje samo jednim računom i za kunski i za devizni platni promet, a tu su i ostale usluge koje olakšavaju poslovanje:

  • m-zaba - bankarstvo putem mobitela omogućuje brzo provođenje naloga, pregled stanja, prometa i naloga po transakcijskom računu tvrtke
  • e-zaba - poslovno internetsko bankarstvo s kojim imate potpunu kontrolu nad financijskim poslovanjem
  • široka mreža samoposlužnih uređaja: dnevno-noćnih trezora, uplatno-isplatnih bankomata, uređaja za zaprimanje bezgotovinskih naloga i uređaja za deponiranje kovanica u svrhu pologa gotovine

1 ZA SVE PODUZETNIČKI PAKET - RAČUN
Omogućite si racionalnije i jednostavnije poslovanje s bankom. Paket 1 ZA SVE daje:

  • transakcijski multivalutni račun, mobilno i internetsko bankarstvo, poslovne kartice, izvode i trajne naloge te značajne popuste na naknade za kredite
  • Pomoć na cesti - Mondial Assistance, s kojom dobivate učinkovitu pomoć dogodi li vam se nezgoda u zemlji ili u inozemstvu.

PRIHVAT KARTICA
Dajte svojim kupcima mogućnost jednostavnijeg plaćanja - ugovorite prihvat kartica na svojim prodajnim mjestima!

Svakom partneru osiguravamo EFT POS terminale na kojima je moguće plaćati Mastercardom, Maestrom, Visom, Visa Electronom te V Payom, bez obzira na banku i državu izdavatelja.

KARTICE
Kad je riječ o poslovanju, znate li na što uvijek možete računati? Na Visa ili Mastercard poslovne kartice. Birajte one koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju!

DODATNA FINANCIJSKA SREDSTVA
Trebate kredit? Naše poduzetničke kredite kreiramo prema vašem poslovanju:

  • uz individualan možemo vas pratiti u svakom poslovnom ciklusu: od prevladavanja teškoća s likvidnošću, financiranja već ugovorenih poslova do financiranja investicija.
  • na raspolaganju su različite kreditne linije u suradnji s domaćim i međunarodnim financijskim institucijama, ministarstvima,  županijama, gradovima i općinama.

EU FOND VODIČ
Našim klijentima dajemo na raspolaganje besplatnu uslugu EU Fond vodič koja pruža konkretne informacije o natječajima za potpore. Hajde, vrijeme je da iskoristite sve mogućnosti koje pružaju EU fondovi.

ŽELITE LI IMATI SVOG PODUZETNIČKOG BANKARA?
Vi se slobodno posvete onome što najbolje znate - svojem poslu. Nama prepustite financije. Dovoljno je kliknuti Želim dogovoriti, a mi ćemo vas u najbržem mogućem roku nazvati i vidjeti što možemo učiniti za vaše poslovanje.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetnički centar