m-zaba

Poslujte s bankom putem mobitela: provjerite stanja i promete, plaćajte i prenosite novac na račune, saznajte gdje su bankomati i poslovnice.

Funkcionalnosti

Informacije - računi i kartice

Bilo gdje i bilo kada imajte uvid u stanja i promete tekućih, žiro i deviznih računa, štednje, kredita, kartica i investicijskih fondova. Sva vaša imovina i obveze na jednom su mjestu.

Saznajte više

Plaćanja i kupovina

Plaćajte račune, kupujte bonove za mobitel, prebacujte sredstva drugima, trgujte udjelima u investicijskim fondovima, ugovarajte osiguranja...

Saznajte više

Sigurnost

Aplikacija je zaštićena PIN-om koji znate samo vi. Čak i ako izgubite mobitel, ne brinite se, jer se nakon tri pogrešna unosa PIN-a aplikacija automatski zaključava.

Saznajte više

Kako do m-zabe?

1

Ugovaranje

Najjednostavnije putem e-zabe: odaberite m-zaba - m-bankarstvo - ugovaranje. Ako nemate e-zabu, uslugu možete ugovoriti u poslovnici Banke.

2

Instaliranje

Pričekajte SMS poruku s poveznicom za preuzimanje aplikacije koja stiže nekoliko trenutaka nakon što uspješno ugovorite uslugu. Odabirom poveznice preuzmite m-zabu na mobitel.

3

Aktiviranje

Nakon preuzimanja aplikacije aktivirajte je unosom identifikacijskog i aktivacijskog ključa, nakon čega ćete sami odrediti PIN za daljnje korištenje m-bankarstvom i m-tokenom.

Još niste klijent Zabe?

Preuzmite m-zabu i otvorite račun putem aplikacije u tri laka koraka, bez odlaska u poslovnicu.

Saznajte kako

Prikaži još pitanja

Zatražite ponudu online

Unesite svoje podatke, pripremite dodatna pitanja i ubrzo stiže naš poziv!

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici. Da bi se bankar kvalitetno pripremio za sastanak, predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB.

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak