m-kredit

Do gotovinskog kredita u samo par klikova

Proljetna akcija u Zabi - iskoristite snižene kamatne stope od 29.2. do 19. 4. 2024. i jednostavno financirajte svoje potrebe ili želje.

 • Fiksna kamatna stopa 5,59% (EKS 7,10%), uz ugovaranje životnog osiguranja otplate kredita
 • Fiksna kamatna stopa 5,99% (EKS 6,16%), bez životnog osiguranja otplate kredita
 • do 15.000 EUR bez posjete javnom bilježniku.

Kako do kredita putem m-zabe?

 1. Prijavite se u m-zabu i pokrenite ugovaranje kredita kroz funkcionalnost „Gotovinski kredit“ unutar on-line bankarstva putem mobilne aplikacije m-zaba.
 2. Odaberite iznos i rok otplate kredita. Mjesečnu otplatu prilagodite svojim mogućnostima.
 3. Recite nam nekoliko podataka o sebi i zaprimite informativnu ponudu prilagođenu vašim mogućnostima.*
 4. Donesite odluku o realizaciji kredita te nakon toga ugovorite kvalificirani elektronički potpis i potpišite ugovornu dokumentaciju.
 5. Novac je na vašem tekućem računu!**
 6. Za veće iznose, do max 40.000 EUR, čeka vas ugovorna dokumentacija u poslovnici, a nakon ovjere kod javnog bilježnika i isplata na vaš tekući račun.

*U slučaju potrebe dokazivanja primanja, po prihvatu informativne ponude ugovorite sastanak i nastavite s realizacijom svojeg kredita. Na sastanak donesite dokumentaciju za dokazivanje primanja.

**Uz zadovoljavanje internih pravila Zagrebačke banke za procjenu kreditne sposobnosti, izjava o zapljeni po pristanku dužnika i zadužnica nisu potrebni za kredite do 15.000 EUR za rok otplate do 84 mjeseca za klijente koji su zaposleni na neodređeno minimalno 6 mjeseci i primaju plaću tijekom zadnjih 6 mjeseci na račun u Banci.

U svakom trenutku možete provjeriti uvjete kredita koji ste ugovorili putem svoje m-zabe - pregled uvjeta, stanja, prometa i dokumentacije.

Prednosti

 1. ugovaranje on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba) u samo par koraka
 2. bez posjete Banci ili javnom bilježniku*
 3. bez dodatne dokumentacije*
 4. odobrenje kredita u nekoliko minuta i isplata odmah nakon potpisa ugovora*
 5. bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva
 6. dokumente potpisujete kvalificiranim elektroničkim potpisom*

*Uz zadovoljavanje internih pravila Zagrebačke banke za procjenu kreditne sposobnosti, izjava o zapljeni po pristanku dužnika i zadužnica nisu potrebni za kredite do 15.000 EUR za rok otplate do 84 mjeseca za klijente koji su zaposleni na neodređeno minimalno 6 mjeseci i primaju plaću tijekom zadnjih 6 mjeseci na račun u Banci.

Reprezentativni primjer pronađite u Dokumentima.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.