Zaba Private Invest

ZABA Private Invest usluga je investicijskog savjetovanja u okviru koje ćete dobiti preporuku kako da rasporedite svoja financijska sredstva u skladu s vašim znanjem i iskustvom, investicijskim ciljevima i vama prihvatljivim razdobljem ulaganja te rizikom ulaganja. Prilikom investicijskog savjetovanja privatni bankar u razgovoru s vama utvrdit će vaše ulagačko znanje i iskustvo, vama prihvatljiv rok ulaganja, sklonost riziku te jesu li karakteristike investicijskih proizvoda unutar investicijskog savjetovanja usklađene s vašim potrebama i ciljevima, i u kolikoj mjeri.

Specijalizirani stručnjaci Privatnog bankarstva kreiraju i svaki kvartal ažuriraju listu proizvoda koji će se uzimati u obzir u okviru usluge ZABA Private Invest (tzv. Lista najboljih proizvoda – Best in Class) na temelju analize performanse uzimajući u obzir informacije iz svih dostupnih izvora te usklađivanjem makropogleda na različite klase imovine te regionalnu i sektorsku alokaciju.

Klijentima su na raspolaganju proizvodi renomiranih europskih i svjetskih društava za upravljanje koji predstavljaju tzv. preferirane partnere Grupe UniCredit te strukturirani proizvodi izdavatelja UniCredit Bank AG i UniCredit SpA.