Plaćanja

Imamo stoljetnu tradiciju i vodeću poziciju u poslovima korespodentnog bankarstva. U međubankarskom poslovanju oslanjamo se na korespodentnu mrežu koja uključuje vodeće banke diljem svijeta, a koristimo se i vrlo snažnom infrastrukturom Grupe UniCredit.

Za svoje klijente, banke, vodimo korespondentne račune u euru i svim značajnim konvertibilnim valutama. Računima se može koristiti za sve vrste komercijalnih i rizničnih transakcija i za dokumentarno poslovanje. Eurski računi služe i za namiru svih vrsta plaćanja bilo gdje u Hrvatskoj. Obavljamo eursku namiru sigurno i pouzdano te usto pružamo cjelovitu uslugu koja uključuje sveobuhvatno izvještavanje po računu, s učestalošću prema potrebi klijenta, riznično poslovanje, međunarodna plaćanja i transakcije financiranja trgovine i izvoza. Svaki račun u Banci dodijeljen je voditelju poslovnog odnosa koji sa svojim timom pruža visokokvalitetnu uslugu po mjeri svakog klijenta. Razvijena mreža nostro računa u svim važnijim valutama omogućuje nam pružanje učinkovite, brze i konkurentne usluge iz područja međunarodnih plaćanja.

Kvaliteta usluge, prilagođenost specifičnim potrebama klijenta i tehnološka infrastruktura temelji su vodeće pozicije u Hrvatskoj i u toj sferi poslovanja. Uz redovite usluge međunarodnih plaćanja, tržišni smo predvodnik i u velikom broju specifičnih servisa, primjerice isplati mirovina iz inozemstva. Imamo tarifu usklađenu s međunarodnim bankarskim standardima u platnom prometu, a naši su uvjeti namire vrlo konkurentni i prilagođeni potrebama klijenata.

Kontaktirajte nas:

Poslovni centar financijske institucije

e-pošta: FI@unicreditgroup.zaba.hr

Telefax: +385 1 6325 276

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetničko bankarstvo

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.