Potvrda izvrsnosti

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke prepoznato je po svojoj izvrsnosti, o čemu svjedoče i brojne nagrade prestižnih financijskih magazina. Samo u 2018. godini Privatno bankarstvo Zagrebačke banke dobilo je dva priznanja - Euromoney i Global Finance za najbolje privatno bankarstvo na hrvatskom tržištu.

Naša je snaga stabilan tim s puno znanja i iskustva, u potpunosti posvećen klijentima i njihovom najboljem interesu. Kontinuirano unapređujemo i proširujemo naše usluge te klijentima osiguravamo još veće mogućnosti izbora kad je riječ o ulaganjima. Kroz suradnju s preferiranim partnerima UniCredit Grupe i Zagrebačke banke povezujemo klijente s globalnim tržištima i prilikama, što potvrđuje našu predanost onima koji su nam dali povjerenje.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak