Privatni bankar - vaš partner

Vaš će privatni bankar na jednostavan i učinkovit način pronaći rješenje za vaše financijske potrebe i podržati vas u zaštiti vaše postojeće imovine, kao i u stvaranju nove vrijednosti. Privatni bankari Zagrebačke banke certificirani su investicijski savjetnici koji uz osobni pristup, uzimajući u obzir specifičnost vaše financijske situacije, prilagođavaju ponudu proizvoda vašim potrebama i ciljevima te razini rizika koji vam je prihvatljiv. Više o usluzi investicijskog savjetovanja ZABA Private Invest dostupno je ovdje.

Zahvaljujući razvijenoj mreži privatnog bankarstva ova ekskluzivna usluga dostupna je diljem Hrvatske, uz mogućnost pružanja usluge na mjestu koje vama odgovora i uz najviši stupanj diskrecije. Uslugom privatnog bankara mogu se koristiti i članovi vaše uže obitelji. 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.