Privatni bankar - vaš partner

Privatni bankar Zagrebačke banke postaje vaš partner s kojim razvijate poslovni odnos temeljen na povjerenju i diskreciji te usmjeren na dugoročno održivo poslovanje. Na jednostavan i učinkovit način pronaći će rješenje za vaše dnevne financijske potrebe. Podržat će vas u stvaranju nove vrijednost i zaštitit će vaše obiteljsko bogatstvo. Uz osobni pristup, koji podrazumijeva shvaćanje da je svaki klijent različit, ponudu prilagođavamo vašim pojedinačnim potrebama i specifičnim zahtjevima.

Zahvaljujući razvijenoj mreži privatnog bankarstva ova ekskluzivna usluga dostupna je diljem Hrvatske, uz mogućnost pružanja usluge na mjestu koje vama odgovora i uz najviši stupanj diskrecije. Uslugom privatnog bankara mogu se koristiti i članovi vaše uže obitelji. 

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete datum rođenja ili OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Popunite jedno od polja - datum rođenja ili OIB

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak