Financiranje trgovine i izvoza

Zagrebačka banka vodeća je banka u Hrvatskoj na području financiranja trgovine i izvoza, s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom na međunarodnom tržištu. Svojim korespondentima pružamo kompletnu uslugu vezanu uz proizvode financiranja trgovine i izvoza instrumente plaćanja, osiguranja plaćanja i financiranja međunarodnog poslovanja, poput garancija, dokumentarnih akreditiva, dokumentarne naplate, pisma namjere, pisma preporuke i ostalih. Naše usluge u akreditivnom dijelu uključuju aviziranje, konfirmiranje i forfait otkup akreditiva. U garantnom poslovanju nudimo vam mogućnost aviziranja vaše garancije, izdavanje raznih vrsta garancija na temelju kontragarancije vaše banke te izdavanje ostalih instrumenata poput Standby akreditiva ili instrumenata specifične namjene (npr. pisma namjere i garancije vezane uz financiranje iz fondova EU-a).

Kao dio Grupe UniCredit, jedne od najjačih financijskih grupacija u Europi, Zagrebačka banka raspolaže širokom korespondentnom mrežom, surađuje s razvojnim bankama i osiguravateljima, a članica je međunarodnih udruga poput Hrvatskoga nacionalnog odbora Međunarodne trgovačke komore ICC Hrvatska.

Kontinuirana edukacija i praćenje trendova, razvijena ekspertiza u standardnim i kompleksnim transakcijama te brojne nagrade jamstvo su visoke kvalitete usluge u ovome specifičnom segmentu poslovanja. 

Kontaktirajte nas:

Financiranje trgovine i izvoza

e-pošta: tradefinance@unicreditgroup.zaba.hr

Telefax: +385 1 6325 186   

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poduzetničko bankarstvo

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.