Osim uobičajenih i tradicionalnih oblika ulaganja, Privatno bankarstvo Zagrebačke banke nudi i alternativne prilike za rast vaše imovine. Naši stručnjaci svakodnevno analiziraju različite financijske izvore i kontinuirano procjenjuju ulagačke mogućnosti kako bi vam pružili jasne i utemeljene poglede na različite klase imovine i prilike za ulaganje. Pritom je fokus na relevantnim rizicima ulaganja u vezi s kojima osiguravamo jasne, potpune i transparentne informacije. Naš savjetodavni pristup utemeljen je na razumijevanju vaših potreba kako bismo vam ponudili rješenja koja u cijelosti odgovaraju vašim očekivanjima.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.