Učenje i osobni razvoj

Znanja i vještine koje steknemo tijekom života naše su jedino trajno vlasništvo. 

1. Srednjoškolsko i visoko obrazovanje
Želite li da vaše dijete iskusi drugačije sustave obrazovanja i upozna različite kulture, svakako razmišljajte o programu razmjene u višim razredima srednje škole.
Također, hrvatsko članstvo u Europskoj uniji mladima je otvorilo vrata za visokoškolsko obrazovanje u 27 zemalja.
Ako o svojoj štednji razmišljate kao o dugoročnom ulaganju za potrebe školovanja djeteta, razmotrite ulaganje u neki od fondova.
Trebate li platiti školarinu, ugovorite kredit za plaćanje školarine. On se upotrebljava isplatom na žiro-račun institucije gdje student studira. Zanimljivo je da se iznos kredita može uvećati za trošak financiranja stručne literature i/ili opreme.
Stjecanje praktičnih znanja i dodatnih edukacija tijekom studiranja gotovo da je očekivani podatak u životopisu mladog čovjeka. Studentima Zagrebačkog sveučilišta u tome pomaže eSTUDENT, udruga koju su pokrenuli i vode sami studenti, prepoznajući potrebe, bivajući inicijatori promjena u poslovnom okruženju i promičući interese svojih kolega.
Ako vaše dijete tijekom školovanja ili studiranja pronađe odgovarajuću dodatnu edukaciju kojom će obogatiti svoje znanje, kao što su učenje stranih jezika ili jačanje informatičke pismenosti, može ih platiti karticama Zagrebačke banke na rate bez kamata i naknada na posebno odabranim fizičkim i internetskim prodajnim mjestima u Hrvatskoj. Ako obrazovna ustanova nudi samo mogućnost jednokratnog plaćanja, svako plaćanje kreditnom karticom vam omogućava podjelu vaših troškova na mjesečne rate.

2. Školovanje uz rad
Bilo da se školujete uz rad radi lakšeg napredovanja ili želite promijeniti radno mjesto i okušati se u sasvim novoj djelatnosti, za vas je to veliki životni izazov jer preko noći morate uskladiti poslovne i obiteljske obaveze. Kako vas troškovi ne bi dodatno opterećivali, pri financiranju obrazovanja za odrasle raspitajte se o tome ima li obrazovna ustanova mogućnost kartičnog plaćanja, npr. obročnom otplatom bez kamata i naknada ili potrošačkim kreditom do 36 rata. Ako obrazovna ustanova nudi samo mogućnost jednokratnog plaćanja, svako plaćanje kreditnom karticom nudi vam mogućnost mjesečne otplate vaših troškova.

3. Učenje stranih jezika i prekvalifikacije
Učenje stranih jezika
Za učenje stranih jezika nikada nije prerano ili prekasno. Bilo da želite da vaše dijete bolje nauči strani jezik, bilo da ćete tečaj upisati osobno, korisno je znati da mnoge škole za strane jezike pružaju mogućnost plaćanja karticama i dodatne beskamatne odgode na više rata.

Prekvalifikacija
Ako želite promijeniti radno mjesto i okušati se u sasvim novoj djelatnosti ili s postojećim obrazovanjem nikako ne možete pronaći slobodno radno mjesto, tada vjerojatno razmišljate o prekvalifikaciji. Ako ste nezaposleni, polazna točka za prekvalifikaciju vam je Hrvatski zavod za zapošljavanje koji nudi brojne korisne informacije o obrazovanju i potražnji na tržištu rada.
Najjeftiniji programi za prekvalifikaciju su raznovrsni i cijene iznose nekoliko tisuća kuna. Kako vam, osim preispitivanja najboljih opcija i programa za prekvalifikaciju način plaćanja ne bi predstavljao brigu, raspitajte se o mogućnosti plaćanja karticama na rate bez kamata i naknada u obrazovnoj ustanovi. Ako obrazovna ustanova nudi samo mogućnost jednokratnog plaćanja, svako plaćanje kreditnom karticom pruža vam mogućnost mjesečne otplate vaših troškova.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.