Allianz obvezno autoosiguranje je osiguranje od automobilske odgovornosti. Osmišljeno je u skladu s potrebama vozača a nudi mnoge pogodnosti:

 • pravna pomoć troškovi zastupanja u slučaju da se protiv vas vodi kazneni postupak zbog izazivanja prometne nezgode
 • pokriće u slučaju nezgode prouzročene neosiguranim vozilom Allianz štetu isplaćuje i u takvim slučajevima!

Autoosiguranje možete ugovoriti ili obnoviti putem m-zabe ili Allianz web-stranice.

Prednosti

 1. Osnovno ili Prošireno pokriće pomoći na cesti
  Ugovorite osnovno ili prošireno pokriće pomoći na cesti koje vam jamči prijevoz vozila u slučaju kvara ili prometne nesreće do prvog ovlaštenog servisa neovisno o udaljenosti servisa te brojne dodatne usluge. Također pokrića pomoći na cesti vrijede na području država članica Europske Unije, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju, Makedoniju, Švicarsku i druge zemlje. Pomoć na cesti na raspolaganju vam je 24 sata na dan.
 2. Posebne mogućnosti plaćanja
  Do 10 mjeseci trajnim nalogom uz 2 mjeseca odgode plaćanja, obročna otplata kreditnim karticama Banke, od dvije do deset rata ako policu ugovorite u poslovnici Banke
 3. Ugovaranje bonusa
  Ako imate bonus od 50 %, ugovorite Zaštitu ostvarenog bonusa uz nadoplatu od 6 % kako biste zaštitili ostvareni bonus u nadolazećim godinama, čak i u slučaju više šteta  

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.