Podjela na rate jednokratnih transakcija
po tekućem računu u eurima

Opis

Korisnici tekućeg računa u eurima koji imaju odobren limit obročnog plaćanja po debitnoj kartici mogu odabrati u m-zabi posebno označene jednokratne transakcije te provjeriti mogućnost brze i jednostavne naknadne podjele transakcije na rate.

Osim prednosti koju pruža postojeći limit obročnog plaćanja po debitnoj kartici, nova mogućnost naknadne podjele jednokratnih transakcija na rate donosi prednosti za transakcijekupnje na prodajnom mjestu i internetu u Hrvatskoj i inozemstvu, podizanja gotovog novca na bankomatu u Hrvatskoj i inozemstvu te plaćanja naloga (novčani transferi unutar i izvan Banke) po kojima obročna otplata nije dostupna.

Prednosti

  • podjela transakcija od 30 do 300 EUR u m-zabi s opcijom „PODJELA NA RATE“ na 2 ili 3 rate, ovisno o iznosu, uz naplatu naknade po rati
  • dostupno za transakcije kupnje na internetu i prodajnom mjestu, podizanja gotovog novca u Hrvatskoj i inozemstvu te plaćanja naloga (kreditni transfer) unutar i izvan Banke
  • naplata prve rate i naknade provodi se 30 dana od dana podjele transakcije na rate automatskim terećenjem tekućeg računa u eurima
  • brzo i jednostavno putem m-zabe.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.