Bolje sutra za dijete

Djetetu želimo osigurati kvalitetnu budućnost, zar ne? To možemo učiniti na više načina: stavljanjem novca na stranu, ulaganjem u školovanje ili brinući o njegovu zdravlju.

1. Štednja
Već danom djetetovog rođenja možete početi graditi njegovu financijski sigurniju budućnost. Tu je Pčelica, dječja štednja koja može biti izvrstan dar djeci.

2. Školovanje
Želite li da vaše dijete iskusi drukčije sustave obrazovanja i upozna različite kulture, svakako razmišljajte o programu razmjene u višim razredima srednje škole. Također, hrvatsko članstvo u Europskoj uniji mladima je otvorilo vrata za visokoškolsko obrazovanje u 27 zemalja.
Koraci koje treba poduzeti da biste djetetu omogućili širenje horizonta nisu složeni, ali zahtijevaju znatna financijska sredstva, stoga ih ne možemo ostvariti odmah. Da bismo ih dosegnuli, potrebno je odabrati onaj način štednje koji najbolje odgovara našem cilju ili odreći se dijela tekućih prihoda.
Ako o svojoj štednji razmišljate kao o dugoročnom ulaganju za potrebe školovanja djeteta, razmotrite ulaganje u neki od fondova.
Na primjer, pretpostavimo da ste odabrali ulaganje u fond ZB Future 2030 jer imate još petnaest godina do odlaska djeteta na školovanje. Danas je imovina fonda podijeljena tako da je 80 % uloženo na dioničkim tržištima, a 20 % na obvezničkim. Progresivnijim ulaganjem u početku povećavamo mogućnosti za većim prinosom, a što se fond više bliži svojem roku, ulaganja postaju sve konzervativnija. Portfelj fonda mijenja se na način da udio dionica pada, a raste udio ulaganja na obveznička i novčana tržišta, čime se štiti vaša imovina.

3. Zdravlje
Svi želimo da naša djeca budu sigurna i bezbrižna. I zato, uz policu osiguranja života Allianz Prospekt višekratni, možete ugovoriti dopunsko dječje osiguranje Tigar Teo koje omogućuje financijsku sigurnost i pomoć u slučaju manjih ili većih nezgoda i bolesti koje djeca proživljavaju tijekom odrastanja.
Možete ugovoriti tri različita paketa:

  • Brzi Teo nudi naknadu za prijelome kostiju i bolničko liječenje.
  • Snažni Teo uz pokrića iz paketa Brzi Teo nudi i naknadu za kućnu njegu.
  • Hrabri Teo uz sva navedena pokrića omogućuje i naknadu za slučaj nastanka ozbiljne bolesti.

4. Maturalno putovanje
Maturalno putovanje doživljaj je kojem se raduje svaki srednjoškolac. Pažljiv odabir putničke agencije, planiranje troškova i osiguranje od nezgode, samo su neki od elemenata koji čine nezaboravan provod vašeg tinejdžera. Savjetujte se s nama o mogućnostima njihova ostvarenja, a neke od naših savjeta pročitajte i ovdje.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.