Allianz Prospekt višekratno je osiguranje života koje je vezano za ulaganje u košarice investicijskih fondova uz pokriće za slučaj smrti osiguranika. To vam, kao ugovaratelju osiguranja, daje mogućnost zaštite obitelji u slučaju najgoreg te mogućnost ostvarivanja prinosa u trenutku kada se odlučite za otkup osiguranja.

Ako za korisnika osiguranja izaberete vaše dijete, ova polica mu pruža zaštitu tijekom odrastanja te može predstavljati odlično polazište za potrebe njegovog školovanja i osamostaljenja.
Ovisno o vašim očekivanjima i razini rizika koji ste spremni preuzeti, prilikom ugovaranja osiguranja odabirete jednu od tri košarice investicijskih fondova koje određuju strategiju ulaganja, a čiji prinos određuje i visinu vaših isplata pri otkupu osiguranja: Active, Balance i Classic.

Prednosti

 1. Optimalna kombinacija ulaganja i osiguranja
  Zajamčena pokrića za slučaj smrti osiguranika koja se višestruko povećavaju u slučaju smrti zbog nezgode ili prometne nezgode
 2. Fleksibilnost
  Odaberite različite strategije ulaganja s mogućnošću:
  -izmjene investicijskih košarica tijekom trajanja osiguranja jednom godišnje besplatno, a dalje uz naknadu od 5 eura za svaku izmjenu u istoj osigurateljnoj godini
  -naknadnog ugovaranja dodatnih osigurateljnih pokrića
  -izlaska iz osiguranja u trenutku kad vama odgovara, a nakon isteka druge godine osiguranja
 3. Mogućnost ugovaranja jedinstvenih dopunskih pokrića
  Želite li se dodatno zaštititi, birajte Dopunsko osiguranje od nezgode, Dopunsko osiguranje za slučaj nastanka teških bolesti, Dopunsko osiguranje Allianz Nutrifit, a za zaštitu najmlađih članova obitelji možete odabrati Tigar Teo dopunska pokrića

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.