Garmin Pay™


Nema novčanika, nema gotovine,
plaćajte satom!Uređaj Garmin već je važan dio vašeg svakodnevnog života, ali s Garmin Pay rješenjem za beskontaktno plaćanje upotrebljavat ćete ga više nego ikad prije.

Bez obzira na to želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili obaviti brzinsku kupnju u obližnjoj trgovini, Garmin Pay omogućuje vam brzo i jednostavno plaćanje putem sata. Nemate novčanik? Nemate gotovine? Nema problema! Plaćajte samo prislanjajući svoj Garmin sat!

To je brži, sigurniji i jednostavniji način plaćanja idealan za ljude koji su uvijek u pokretu.

Gdje se možete koristiti Garmin Payom?


Gotovo na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju beskontaktno jednokratno plaćanje. Dovoljno je prisloniti svoj Garmin sat i plaćanje je obavljeno u trenu.

Brz i jednostavan za uporabu!


Jednostavno možete pristupiti funkciji Garmin Pay u samo nekoliko kratkih dodira na kompatibilnom Garmin satu. Unesite lozinku, odaberite odgovarajuću karticu Zagrebačke banke iz virtualnog novčanika, a zatim približite zglob čitaču kartica i to je to.
Proces plaćanja sličan je onome s konvencionalnim plastičnim karticama. U izborniku sata odaberite Wallet, ako je potrebno unesite PIN i prislonite sat POS uređaju.
Više o tome kako aktivirati Visa karticu na Garmin satu pročitajte ovdje.

Kartice kojima možete plaćati:


• Visa debitna kartica tekućeg računa u eurima
• Visa debitna kartica žiroračuna u eurima
• Visa debitna kartica multivalutnog računa.

Trenutačno važeće Opće uvjete poslovanja Zagrebačke banke pronađite ovdje.


Najčešća pitanja