Obročna otplata

podjelom jednokratne transakcije na rate


Osim prednosti koju pruža postojeća obročna otplata bez kamata i naknada na posebno označenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, nova mogućnost podjele jednokratnih transakcija Individualnom Mastercard kreditnom karticom na rate donosi prednosti za kupnje na internetu, u inozemstvu i u Hrvatskoj.
Podjela transakcije moguća je on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba) za transakcije plaćanja koje su posebno označene na m-zabi. Usluga je dostupna osnovnim i dodatnim korisnicima Individualne Mastercard kartice (Standardne, Zlatne, Platinum i Student) za transakcije u iznosima od 26 eura do maksimalno 535 eura. Naknada za tu uslugu iznosi 1,32 eura po rati!


Standardna
Mastercard kartica


Zlatna
Mastercard kartica


Platinum
Mastercard kartica

PREDNOSTI TE USLUGE:

  1. Podjela transakcije do 3 rate!
  2. Podjela u samo u nekoliko klikova putem m-zabe.
  3. Mogućnost podjele transakcija pri kupnji na svjetskim on-line portalima (kupnja odjeće i obuće, knjiga, namještaja…), transakcija koje su provedene u inozemstvu (smještaj u hotelu, aviokarte…) te transakcija koje su provedene u Hrvatskoj, a za koje niste imali mogućnost obročne kupnje.


Više informacija potražite ovdje


4 koraka
podjele na rate unutar m-zabe

KORAK 1

KORAK 2

KORAK 3

KORAK 4Najčešća pitanja

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.