Obročna otplata
podjelom jednokratne transakcije na rate

Korisnici Individualne Mastercard kreditne kartice mogu unutar obračunskog razdoblja odabrati u m-zabi posebno označene jednokratne transakcije učinjene karticom te provjeriti mogućnost brze i jednostavne naknadne podjele na rate.

Osim prednosti koju pruža postojeća obročna otplata bez kamata i naknada na posebno označenim prodajnim mjestima ugovornih partnera u Hrvatskoj, nova mogućnost naknadne podjele jednokratnih transakcija na rate donosi prednosti za kupnje na internetu, u inozemstvu i u Hrvatskoj gdje obročna otplata nije dostupna.

Prednosti

  1. Podijelite kupovinu od 26 do 535 eura koja ima oznaku u m-zabi "PODJELA NA RATE" na 2 ili 3 rate, ovisno o iznosu, uz naplatu naknade po rati.   
  2. Dostupno i za transakcije u inozemstvu i na internetu.
  3. Brzo i jednostavno putem m-zabe.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Ako ste klijent Zagrebačke banke predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka

Vaši podaci za kontakt

Odaberite poslovnicu za sastanak

Predložite termin sastanka, nastojat ćemo ispuniti vašu želju.
 

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.