Eskontiranje mjenica oblik je kratkoročnog financiranja, pri čemu na vaš zahtjev, uz odgovarajući diskont, otkupljujemo vaše primljene mjenice. Iznos umanjen za trošak eskonta stavljamo vam na raspolaganje, dok se mjenica šalje na naplatu o dospijeću.  

Prednosti

  1. Poboljšanje likvidnosti
    Eskontom mjenica stječete sredstva prije roka dospijeća mjenica te tako pospješujete novčani tok svojeg poduzeća i novac imobiliziran u potraživanjima možete reinvestirati u poslovanje.
  2. Druge mogućnosti otkupa vaših potraživanja
    Poboljšajte svoj novčani tok i usmjerite sredstva u nove poslove. Naše usluge iz područja otkupa potraživanja uključuju i otkup akreditiva  forfait te otkup potraživanja na temelju računa i ostale komercijalne dokumentacije.
  3. Stručno savjetovanje
    Dugogodišnje iskustvo i stručnost u standardnim i složenim transakcijama, naše profesionalno i educirano osoblje te brojne nagrade na području financiranja trgovine i izvoza jamci su visoke kvalitete usluge.

Zagrebačka banka osobne podatke unesene u donji obrazac obrađuje u svrhu ugovaranja sastanka u poslovnici banke i čuva 30 dana. Predlažemo da unesete OIB kako bi temeljem podataka kojima banka raspolaže bankar pripremio najbolje financijske ponude za vas.
Više o tome pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Naziv tvrtke *

OIB tvrtke *

Vaši podaci za kontakt