Aktivacijom on-line  bankarstva putem mobilne aplikacije instalira se softverski token koji jamči potpunu sigurnost rada. Unos definiranog PIN-a štiti se varijabilnom tipkovnicom, a podaci o PIN-u i računima ne čuvaju se u mobitelu. Usluge kojima se pristupa PIN-om automatski se zaključavaju nakon njegovog višestrukog uzastopnog pogrešnog unosa, kao i nakon tri minute nekorištenja.   

Nedvojbena identifikacija kod svakog ugovaranja ili promjene m-bankarstva i m-tokena, najsuvremenija enkripcijska zaštita, primjena softverskog tokena ugrađenog u m-bankarstvo te neupotrebljivost aplikacije bez poznavanja PIN-a jamči sigurnost i kod ugovaranja i kod upotrebe m-bankarstva i m-tokena.

Nekoliko važnih savjeta:

  • Čuvajte svoj PIN! On je vaš potpis i nemojte ga otkrivati ili učiniti dostupnim drugim osobama. Time se, u slučaju krađe ili gubitka mobilnog uređaja, štitite od zloupotrebe aplikacije.
  • Gubitak ili krađu mobitela na kojem se koristi m-zaba prijavite Zagrebačkoj banci na broj 01 3789 888 koji je dostupan svaki dan od 0 do 24 h.
  • Ne dijelite aktivacijske ključeve ili aktivacijski QR kod. 
  • Zatrebate li pomoć pri ugovaranju i preuzimanju aplikacije, obratite nam se na broj telefona 01/3789 785 ili na e-adresu m-zaba@unicreditgroup.zaba.hr

Vaš vodič kroz sigurnosne preporuke za pravilno i sigurno korištenje m-zabom

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.