Zaba Airport Lounge program

1000 aerodromskih loungeova diljem svijeta


Zašto ne biste predahnuli, pojeli obrok, prelistali novine ili popili piće dok čekate let u zračnoj luci?

Dovoljno je pokazati svoju Zlatnu, Platinum ili Business Mastercard kreditnu karticu i sve to možete u 1000 aerodromskih loungeova diljem svijeta! Sve informacije o zračnim lukama sa spomenutim pogodnostima možete provjeriti ovdje.


Kao korisnici jedne od Mastercard kartica (Zlatna, Platinum, Business) ulazite besplatno u odabrane svjetske loungeove. Nije potrebna prethodna najava, dovoljno je predočiti Mastercard karticu i ispravan boarding pass.


Uživajte u udobnosti i luksuzu LoungeKey programa koje Vam donosi Zagrebačka banka!

Uloga je Banke ograničena na prosljeđivanje informacije o pogodnostima. Banka ne odgovara za točnost ili potpunost informacija o pogodnostima niti za mogućnost njihovog korištenja, kao niti za promjene uvjeta pogodnosti od strane organizatora pogodnosti ili bilo koje treće strane.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.