Izmjena Odluke o tarifi naknada za usluge Banke u vezi s ukidanjem mogućnosti primanja informacija na zahtjev unutar Zaba SMS usluge - od 2.2.2022.

25.10.2021.

Obavještavamo vas da od 2. veljače 2022. prestaje mogućnost ugovaranja i korištenja funkcionalnosti Stanje na zahtjev (push-pull) u okviru Zaba SMS usluge. Ostale funkcionalnosti unutar Zaba SMS usluge ostaju nepromijenjene.

U vezi s prethodno navedenim od 2. 2. 2022. u primjeni će biti izmjena Odluke o tarifi naknada Zagrebačke banke d.d. u poslovanju s fizičkim osobama kojom se briše tarifni stavak B.1.16.2.8. grupa VII Stanje na zahtjev na broj 814024.

Detaljne informacije o izmjeni dostupne su vam u dokumentu Obavijest o izmjeni Odluke o tarifi naknada za usluge Banke u poslovanju s fizičkim osobama, koji se zajedno s izmijenjenim izvatkom tarife nalazi u nastavku te u svim poslovnicama Banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.