Izmjene naknada po uslugama sefova za poslovne subjekte - u primjeni od 6. lipnja 2022.

28.04.2022.

Obavještavamo vas da će od 6. lipnja 2022. biti u primjeni izmjene i dopune Odluke o tarifi naknada Zagrebačke banke d.d. u poslovanju s poslovnim subjektima, a odnose se na uporabu sefova.

Detaljne informacije o svim izmjenama dostupne su u dokumentu Obavijest o promjeni pokrića za stvari u sefu u okviru osnovnog i dodatnog jamstva Banke te promjeni naziva tarife-naknade za dodatno jamstvo u Odluci o tarifi naknade za usluge Banke po sefovima poslovnih subjekata, koji se zajedno s izmijenjenim izvadcima iz tarife naknada nalazi u nastavku ove obavijesti te u svim poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.

Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.