Obavijest o izmjenama i dopunama Okvirnog ugovora o prihvatu kartica – u primjeni od 15. travnja 2024.

28.03.2024.

Obavještavamo vas da će od 15. travnja 2024. biti u primjeni izmjene i dopune sljedećih sastavnih dijelova Okvirnog ugovora o prihvatu kartica:

Sažetak izmjena i dopuna Okvirnog ugovora o prihvatu kartica – u primjeni od 15. 4. 2024. dostupan je na link s pdf.

Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna, molimo nazovite na telefon 01/3773 333, pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr, obratite se svojem voditelju poslovnog odnosa / bankaru za male poduzetnike i obrtnike ili najbližem centru Zagrebačke banke.

Ako ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem najkasnije do 14. 4. 2024., u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je ugovor u odnosu na koji niste prihvatili izmjene otkazan i prestaje najkasnije s danom stupanja na snagu predloženih izmjena.

Detaljne informacije o svim izmjenama i dopunama, tekstovi izmijenjenih i dopunjenih uvjeta poslovanja na raspolaganju su vam u dokumentima u okviru ove obavijesti te u svim poslovnim/korporativnim/poduzetničkim centrima Zagrebačke banke i na infotelefonu 01/3773 333.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.