Obavijest o izmjenama i dopunama Općih uvjeta poslovanja i izmjena i dopuna Odluke o tarifi naknada za usluge Zagrebačke banke d.d.

27.10.2023.

Obavještavamo Vas da će od 15. veljače 2024. biti u primjeni izmjene i dopune sljedećih dokumenata:

  • Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima potrošača
  • Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za korištenje direktnih kanala od strane potrošača
  • Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za izdavanje i upotrebu kreditnih kartica za potrošače
  • Tarife naknada u poslovanju s fizičkim osobama, Izvatka iz Odluke o tarifi naknada za usluge Banke po transakcijskim računima fizičkih osoba i usluge platnog prometa te direktnih kanala, Izvatka iz Odluke o tarifi naknada za usluge Banke po stambenim kreditima fizičkim osobama, Izvatka iz Odluke o tarifi naknada za usluge Banke po gotovinskim, studentskim i kartičnim kreditima fizičkim osobama

Ako imate bilo kakvih pitanja oko ovih izmjena i dopuna uvjeta poslovanja, molimo nazovite na telefon 01 3773/333, pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr ili dođite u poslovnicu do 14. 2. 2024. Ako ne prihvaćate predložene izmjene, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem najkasnije do 14. 2. 2024., u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je ugovor u odnosu na koji niste prihvatili izmjene otkazan i prestaje najkasnije s danom stupanja na snagu predloženih izmjena. Banka u tom slučaju neće naplatiti naknadu za otkaz.

Sve izmjene dostupne su u priloženim dokumentima.Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.