Obavijest o izmjenama Općih uvjeta poslovanja po transakcijskim računima poslovnih subjekata i Odluke o tarifi naknada za usluge Banke od 14.9.2019.

05.09.2019.

Obavještavamo vas da će od 14. rujna 2019. biti u primjeni izmijenjeni i dopunjeni Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima poslovnih subjekata („Opći uvjeti“) i Odluka o tarifi naknada za usluge Banke („Tarifa“).

Izmjene se odnose na uslugu iniciranja plaćanja putem pružatelja usluge iniciranja plaćanja („PISP“), sukladno Zakonu o platnom prometu prema PSD Direktivi (Payment Service Directive 2 (EU) 2015/2366), te obuhvaćaju sljedeće:

  • dopunu Općih uvjeta u dijelu odbijanja izvršenja naloga za plaćanje, ako je nalog zadan putem PISP,
  • dopunu Općih uvjeta odredbama o načinu obavještavanja Korisnika u slučaju odbijanja naloga za plaćanje zadanih putem PISP-a (npr. odbijanje zaprimanja naloga prije provedbe pouzdane identifikacije klijenta, iz razloga formalno neispravno popunjenog naloga, te u slučaju nepridržavanja propisanih tehnoloških smjernica od strane PISP),
  • dopunu Tarife odredbama o visini naknada za procesiranje naloga zadanih putem PISP.

Izmijenjeni Opći uvjeti i Tarifa primjenjuju se od 14. rujna 2019.

Osim na internetskim stranicama Banke, informacije o tim izmjenama dostupne su u poslovnicama Zagrebačke banke i na besplatnom infotelefonu 0800 00 24.

Opći uvjeti poslovanja Zagrebačke banke d.d. po transakcijskim računima poslovnih subjekata

Naknade poslovnim subjektima u platnom prometu za poslovne subjekte s godišnjim prihodom od 40 milijuna kuna

Naknade poslovnim subjektima u platnom prometu za poslovne subjekte s godišnjim prihodom do 40 milijuna kuna

Naknade stranim poslovnim subjektima u platnom prometu


Postavke kolačića

Privole

Prilagođene postavke kolačića

U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

Tehnički kolačićiUvijek aktivni

Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


Funkcionalni kolačići

Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


Marketinški kolačići

Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


Analitički kolačići

Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.