Obavijest o izmjenama Općih uvjeta poslovanja za upotrebu sefova za fizičke osobe

27.06.2023.

Obavještavamo Vas da će od 1.9.2023. biti u primjeni izmjene i dopune Općih uvjeta poslovanja Zagrebačke banke d.d. za upotrebu sefova (fizičke osobe).

(dalje u tekstu: Opći uvjeti poslovanja).

Ako ne prihvaćate predložene izmjene i dopune Općih uvjeta, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem najkasnije do 31.8.2023., u protivnom smatramo da ste suglasni s prijedlogom izmjena i dopuna. Primanjem obavijesti o neprihvaćanju predloženih izmjena i dopuna smatrat će se da je Ugovor o sefu otkazan i prestaje s danom stupanja na snagu predloženih izmjena i dopuna.

Detalje izmjena i dopuna pronađite u dokumentu

 • Opći uvjeti poslovanja za upotrebu sefova fizičke osobe u primjeni od 1.9.2023.
 • Ako imate dodatnih pitanja oko izmjena i dopuna, molimo nazovite na telefon 01/3773 333 pišite nam na e-mail zaba@unicreditgroup.zaba.hr ili dođite u poslovnicu do 31.8.2023.
  Postavke kolačića

  Privole

  Prilagođene postavke kolačića

  U nastavku možete omogućiti ili onemogućiti korištenje pojedinih kategorija mrežnih kolačića, a svoj izbor možete naknadno promijeniti u bilo kojem trenutku. Ako niste sigurni, detaljne informacije o kolačićima koje koristimo na zaba.hr stranicama možete pronaći u našoj politici korištenja kolačića.

  Tehnički kolačićiUvijek aktivni

  Omogućuju pravilan i siguran rad web stranica.


  Funkcionalni kolačići

  Omogućuju poboljšanja u korištenju web stranica.


  Marketinški kolačići

  Omogućuju praćenje posjetitelja web stranica te prikupljaju podatke koji se koriste za personalizaciju oglasa i korisničkog iskustva.


  Analitički kolačići

  Bilježe statističke podatke koji omogućuju unaprjeđenje naših stranica i naš ponude.